Even voorstellen: het Kandidaatsbestuur ’17-’18

January 12, 2017

Share this article:

 
Afgelopen maandag beklommen ze de bar. Of, nou ja, gingen zitten op de bar. Toen werden we niet heel veel wijzer van ze en daarom stellen deze vijf dwergen zich graag nog even aan jullie voor. 

Luuk Pentingaimg_9054

Penningmeester
Lieve VESTING Leden,
Ik ben Luuk Pentinga, en zoals jullie misschien weten ben ik bekendgemaakt als de kandidaatspenningmeester van VESTING. Mijn komende jaar zal dus bestaan uit VESTING financieel in de gaten houden, en veel belangrijker; de Fifty Cent Shop bijvullen. Even voorstellen: Ik ben 21 jaar oud en derdejaars student econometrie. Naast studeren zijn mijn passies sportklimmen bij de GSAC, gitaar spelen en slechte actiefilms kijken. Daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren ingezet voor VESTING in twee commissies. In mijn eerste jaar maakte ik deel uit van de Introduction Weekend Committee, en het afgelopen jaar mocht ik de Career Experience organiseren. Na deze geweldige ervaringen wist ik dan ook zeker dat een bestuursjaar ontzettend leuk en leerzaam zou worden. Ik heb er dus ook het volste vertrouwen in dat we er samen met mijn medekandidaten en alle VESTING Leden een fantastisch jaar van gaan maken!

Lotte Postlot

Secretaris
Lieve VESTING Leden!
Ik ben Lotte Post en ga komend jaar de taak vervullen van secretaris in het 28 ste VESTING Bestuur. Ik ben 22 jaar en vierdejaars econometriestudent. Bij VESTING ben ik actief geweest als voorzitter van de Career Experience Committee en als informele mentor. Vioolspelen is mijn grootste hobby. In Groningen speel ik bij studentenorkest Mira en in februari 2015 heb ik meegedaan met het Nederlands Studentenorkest. Komende editie zal ik wederom meedoen met het Nederlands Studentenorkest. Ook bij Mira ben ik actief geweest waar ik in mijn tweede jaar al een bestuursjaar heb gedaan. Verder ben ik in mijn derde jaar lid geworden bij de TAM. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en aangezien ik in februari klaar ben met mijn bachelor heb ik alle tijd om er een ontzettend mooi bestuursjaar van te maken!
 

Britt van Veen 

Intern Coördinatorimg_7534

Lieve VESTING Leden! Ik ben Britt van Veen en vind het ontzettend leuk dat ik deel mag uitmaken van het 28e VESTING Bestuur als intern coördinator. Voor degene die mij niet zo goed kennen zal ik me nog even voorstellen.
Ik ben 20 jaar oud en vierdejaars econometriestudent. In mijn tweede jaar was ik voorzitter van de AC en afgelopen november heb ik samen met mijn andere commissie een geslaagde VESTING Career Experience neergezet. Daarnaast ben ik sinds mijn eerste jaar lid bij Albertus en sinds mijn tweede jaar hockey ik bij GCHC. Verder ben ik lid bij de TAM waar ik vaker te vinden ben met een biertje in m’n hand dan met een tennisracket.
Ik kijk erg uit naar volgend jaar dat ik mij samen met Lara, Lotte, Luuk en Sander mag gaan inzetten voor VESTING! 

 
 

Sander Fillet

Coördinator Bedrijfscontactenfillet
Lieve VESTING Leden, ik ben Sander Fillet en afgelopen maandag 9 januari ben ik als kandidaat coördinator bedrijfscontaten van VESTING bekendgemaakt. Ik zou me graag willen voorstellen om een beter beeld van mezelf te geven voor degenen die mij nog niet zo goed kennen.
Het is goed mogelijk dat ouderejaars mij nog niet kennen, want ik ben 19 jaar oud en tweedejaars econometriestudent. Afgezonderd van studeren voetbal ik in Zwolle bij het eerste elftal van Bequick ’28. In mijn vrije tijd ben ik af en toe te vinden op een squashbaan of tennisveld, in de bioscoop of op een later tijdstip in de stad. Ik ben bij VESTING actief geweest als kampcoördinator van de Introduction Weekend Committee.
De komende tijd zijn mijn medekandidaten en ik druk bezig met onze overdrachtsperiode en met het schrijven van het beleid voor ons aankomend bestuursjaar. Ik heb er ontzettend veel zin in om aankomend jaar verantwoordelijk te zijn voor VESTING en ik denk dat het een onvergetelijk jaar gaat worden!

Lara van Steen15327489_1357230724290056_7135292052716832483_n-e14811788494591

Voorzitter
 
Lieve VESTING Leden! Ik ben Lara van Steen en nadat ik op maandag 5 december bekend ben gemaakt als kandidaatsvoorzitter van VESTING, zijn afgelopen maandag 9 januari ook mijn medekandidaten bekendgemaakt. Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen zal ik even kort wat over mezelf vertellen. Ik ben 21 jaar oud en derdejaars econometriestudent. Naast studeren houd ik me ook nog bezig met een aantal andere dingen. Ik ben voetbaltrainster van een meisjes pupillenvoetbalteam in Haren en speel zelf voor Groen Geel. Daarnaast ben ik in mijn tweede jaar lid geworden bij de TAM, waar ik momenteel een commissie aan het afronden ben. In mijn vrije uurtjes trek ik graag mijn sportschoenen aan of geniet ik van een goede cappuccino. Bij VESTING ben ik in mijn eerste jaar begonnen in de Activity Committee en later in de Hitchhiking Committee. In mijn tweede jaar was ik voorzitter van de Sports Committee en op dit moment ben ik nog verantwoordelijk voor de bedrijfscontacten bij de International Programme Committee, waarmee we over een aantal maanden naar Bogota zullen afreizen! Samen met de vier toppers die zich hierboven al hebben voorgesteld, heb ik heel veel zin om mij het komende jaar volledig in te gaan zetten voor onze vereniging. We hebben al mooie plannen en staan te popelen om deze te kunnen delen met alle leden! Voel jullie komend jaar vrij om langzaam te klappen op de borrels, de ideeënbox uit te laten puilen en de Fifty Cent Shop regelmatig leeg te kopen – de meesten van ons zullen dit met open armen ontvangen.


Dit artikel is geschreven door het Kandidaatsbestuur ’17-’18
img_1070

Read more

Introduction Weekend Impression

Introduction Weekend Impression

Every year VESTING organizes an introduction weekend for the freshmen, including myself. The general theme of this weekend is getting to know your new fellow students. It is also a perfect opportunity to get a glimpse of the new world as a student. This was done by a...

VESTING Candidate Board 2023-2024

VESTING Candidate Board 2023-2024

Yesterday, the VESTING Board 2023-2024 was announced. Today, they will introduce themselves in this article, so you can learn a little bit more about them! Chairman Dear VESTING Members! My name is Lucas Peek and I will be the Chairman of the 34th VESTING...

Impression of the VESTING Introduction Weekend

Impression of the VESTING Introduction Weekend

By Otis de Waal For the first time in two years the VESTING Introduction Weekend could take place without any covid-restrictions, and what a weekend it was! It was in the days before the academic year was set to begin, so high time for the first year econometrics...